Романтична комедія «Коротко кажучи» вийде в кінотеатрах у липні

22 липня на великі екрани вийде австралійська романтична комедія «Коротко кажучи» від номінанта на «Оскар» Джоша Лоусона

Тедді, головний герой стрічки, завжди відкладає все на потім. Та, прокинувшись уранці після свого весілля, він виявляє, що здійснює стрибки в часі, – кожні кілька хвилин він переміщується в майбутнє на наступний рік свого життя. Хлопець намагається знайти вихід, аби не втратити всі свої роки.

Головні ролі в картині виконали Рейф Сполл («Світ Юрського періоду 2», «Зомбі на ім’я Шон», «Життя Пі») та Зара Ньюман – одна з найвидатніших Австралійських актрис театру за версією The Guardian.

Режисер, сценарист і виконавець однієї з ролей другого плану в фільмі – Джош Лоусон, номінант на премію «Оскар» за сценарій короткометражного фільму «Одинадцять годин»  у 2018 році. «Коротко кажучи» – це його друга повнометражна режисерська робота після ромкому «Маленька смерть», що став фестивальним хітом і, зокрема, лауреатом Призу глядацьких симпатій кінофестивалів SXSW і в Салоніках. Також Джош Лоусон – відомий актор («Мортал Комбат», «Маленька смерть»).

Фільм «Коротко кажучи» виходить у широкий український прокат 22 липня 2021 року.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист