«Ріплі»: психологічний трилер від Netflix з Ендрю Скоттом у головній ролі

8-серійний серіал у жанрі психологічного трилеру, знятий на основі кримінального роману Патриції Гайсміт «Талановитий містер Ріплі»

У ролях: Ендрю Скотт, Дакота Феннінг, Джонні Флін, Джон Малкович та інші.

У середині ХХ століття, на тлі пульсуючого ритму Нью-Йорка 1960-х років, починається захоплююча історія амбітного шахрая. Його доля кардинально змінюється після того, як  отримує незвичайну пропозицію: він має відправитися в мальовничу Італію з місією умовити сина заможного бізнесмена повернутися на батьківщину. Це завдання стає початком небезпечної гри, в якій брехня, обман і навіть вбивства стають частиною його нового життя.

Подорож до Європи обертається серією непередбачених подій, під час яких головний герой виявляється втягнутим у складні інтриги та конфлікти. Він змушений вдаватися до більш витончених форм обману, щоб зберегти свою нову ідентичність і досягти цілей. З кожним кроком на цьому шляху його життя все більше заплутується, а ставки у грі на виживання зростають. Герой стикається з моральними дилемами та вибором між власним благополуччям та життями інших людей…

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист