РИБОЛОВЛЯ НА ПІЛЕНГАСА ТА ВІДПОЧИНОК З ДІТЬМИ - АКТОРИ ЄВГЕН СМОРІГІН І ОЛЕКСАНДР БЕРЕЖОК РОЗПОВІЛИ, ЯК ПРОВЕЛИ ТРАВНЕВІ СВЯТА.

Актори «Дизель Студіо» поділилися подробицями своїх відпусток - Євген Сморігін травневі присвятив риболовлі на піленгаса, а Олександр Бережок відвідав із родиною спекотний Єгипет.

Цього року на початку травня Євген Сморігін вперше відпочивав на Азовському морі.

- Я їздив на справжню морську риболовлю на піленгаса! Важки по 120 грамів потрібно було закидати на 100 метрів у море особливою ​​вудкою! Для цього рибалки надягають спеціальну рукавичку, щоб волосінь у момент відриву не пошкодила кінчик пальця! А тягнути таку рибу з води окреме задоволення!

Щоправда, з уловом в актора не склалося, але вихід Євген знайшов.

- Жодного разу нічого не клюнуло, але це не страшно! Благо, ринок неподалік. (сміється) Головне, повітря, море та вітер - це все, що потрібно рибалці!

Олександр Бережок на свята вирішив полетіти з родиною у теплі країни.

- Ми з дружиною Оленою, синами Глібом і Лук'яном відпочивали в Єгипті, у Шарм-ель-Шейху. Найголовнішою метою відпочинку було вивезти на море дітей, які вже просто божеволіли, так хотіли погрітися на сонечку. Щоправда, купалися ми здебільшого у басейні. Старшого Гліба нам вдалося привчити до моря, а меншенький Лук'ян поки не готовий. Діти на all inclusive постійно тяглися за солодким, тому вони помітно так набрали вагу. Ну і ми з дружиною теж - адже нам доводилося доїдати за дітьми. (сміється)

Актор каже, що відпустка пройшла тихо, по-сімейному та без пригод. Та от наприкінці відпочинку дітей гумориста знав увесь готель.

- Аніматори не могли впоратися з нашими двома пацанами. Зате весь готель знав їхні імена, бо постійно було чути: «Гліб! Лук'ян!» Вони то стрибали, то пливли кудись, то ламали щось. Загалом, веселили всіх відпочиваючих. Діти вже могли приходити на чужих шезлонгах лежати, їх усі знали, - сміється Олександр Бережок.

А зараз актори зі свіжими силами та прекрасним настроєм готуються до нових святкових концертів «Дизель Шоу», які відбудуться 17 і 18 червня у Палаці «Україна».

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com і в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» у соціальних мережах.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист