Рецепт запеченого баклажана з грецьким йогуртом: корисна і швидка страва

На Сході баклажан називають «овочем довголіття». Але люблять його не тільки за  корисні властивості – з нього можна приготувати безліч смачних страв.

1 невеликий баклажан

1/2 ч. л. італійських спецій

1 ч. л. оливкової олії

1 склянка грецького йогурту

сіль за смаком

зерна граната за смаком

Розрізати баклажан уздовж на дві частини. Замочити у підсоленій воді на півгодини, щоб вийшла гіркота. Потім промити під проточною водою і добре висушити паперовим рушником.

Приправити спеціями і збризнути оливковою олією.

Запікати 30-40 хвилин при 160 °C.

Намастити грецьким йогуртом та прикрасити зернами граната.

Вас це може зацікавити: Баклажани в шоколаді: смачний оригінальний десерт

Після цього салату ви полюбите баклажани

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист