Присвята матерям: Iryna Valles презентує пісню «Мамо, скажи» в колаборації з тріумфатором премії Ґреммі

Напередодні дня матері, американська співачка з українським корінням Iryna Valles презентує пісню «Мамо, скажи», яка увійде в дебютний мініальбом виконавиці «Вікно в Серце».

«Мамо, скажи» — це пісня про розмову дорослої доньки, в якої є вже своя дитина, зі своєю мамою. Розмова про наболіле — як захистити наших дітей. Пісня присвячена матерям, які хвилюються за своїх дітей з вірою в краще майбутнє, та не оминає тему захисту дітей.

«Пісню написала співачка та авторка пісень  Бажана. Коли я почула пісню вперше, відчула начебто словами пісні заговорило все те наболіле для мене самої, бо маю 12 річну доньку. Я вважаю, що Бажана писала пісню не лише про розмову доньки з мамою, а і про війну. Як на мене, тема захисту дітей, постійного переживання за дітей актуальна незалежно від країни, але разом з тим все більш необхідна для держав, які перебувають у стані війни. Оскільки потреба захистити свій цвіт нації нікуди не зникає, особливо коли мова йде про загарбників, які руйнують мирні міста й викрадають дітей для втілення своїх злих намірів», — розповідає Iryna Valles.

Зі слів Iryna Valles, музичним продюсером пісні став Ігор Кириленко. Мастеринг синглу та всього майбутнього ЕР альбому «Вікно в Серце» було зроблено відомим американським майстер-інженером, переможцем премій Ґреммі та Латиноамериканського Ґреммі — Ренді Мерріллом, який працював із такими світовими зірками, як: Lady Gaga, Katy Perry, Maroon 5, One Direction, Adele, Imagine Dragons, Muse, Ariana Grande, Taylor Swift, Justin Bieber та іншими.

«Працювати з професіоналами своєї справи, це не аби яке задоволення. Ти немов губка, яка вбирає в себе весь спектр інформації й зростаєш, як артист, як особистість та творча одиниця. Я вірю в те, що після прослуховування, наша робота з Ігорем та Ренді знайде свого слухача та людей, яким близька тема дітей. Пам’ятайте, що ми маємо бути поруч зі своїми батьками та дітьми й оберігати разом своє родинне вогнище», — коментує Ірина.

Вже у серпні Iryna Valles планує презентувати свій дебютний мініальбом зібраний з власних життєвих історій. Крім цього, співачка обіцяє слухачам напередодні релізу ЕР, презентувати ще декілька синглів, що увійдуть у майбутній реліз.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист