Популярні моделі Toyota в Україні

Продукція японської автомобільної компанії Toyota користується надзвичайно високим попитом в Україні. За останні роки Тойота незмінно входить у п'ятірку найбільших уживаних брендів авто. Причини такого споживчого інтересу саме до транспортних засобів цієї компанії можна розбирати довго, однак сьогодні варто поговорити про найбільш популярні моделі на даний момент.

Toyota RAV4

Класичний позашляховик ще під час виходу першої моделі одразу ж прийшовся до смаку тим, хто цінує водійський комфорт, як в умовах міського ландшафту, так і на бездоріжжі. Останні декілька поколінь створювались з акцентом на аеродинамічному кузові, що також припало до душі багатьом автомобілістам. В плані технічних характеристик із моделлю також повний порядок. Двигун може працювати виключно на бензині, так і бути гібридом. Потужність у залежності від обраної конфігурації варіюється від 159 до 269 кінських сил. В цілому, модель підходить для тих користувачів, яким потрібен потужний, але компактний позашляховик, здатний справитись з будь-якими перепонами. 

Toyota Prius

Цей гібрид досі залишається одним з найбільш популярних автомобілів від японського бренду. Перш за все, причина комерційного успіху криється у збалансованій гібридній складовій, за якої при русі на низькій швидкості двигун внутрішнього згоряння практично не задіється. Внаслідок цього й середній розхід палива значно зменшується. Користувачі полюбили Пріус за великий функціональний об'єм та загальну футуристичність як у дизайні, так і в технологічності. Саме тому усі чотири покоління моделі до сих пір можна зустріти на наших дорогах. 

Toyota Camry

Camry в принципі став одним з найбільш продаваних автомобілів у світі. Його не можна назвати занадто бюджетним, але в той же час, про придбання даної моделі рідко жалкують. Не дивлячись на репутацію седану бізнес-класу, у останній ітерації культового авто чітко проглядаються елементи, характерні для спорткару. Користувачі люблять Toyota Camry за наступні особливості:

• солідний та надійний імідж, що формувався роками;

• плавність та комфорт при управлінні;

• просторий та стильний салон. 

Наразі як на первинному, так і на вторинному автомобільному ринку можна знайти безліч комплектацій, серед яких обов'язково буде найкраща.

Toyota Corolla

Ще один культовий седан, який часто можна зустріти на вітчизняних дорогах. Перш за все, Королла цінується за компактність, яка робить модель ідеальним варіантом для комфортних переміщень містом у будь-яку погоду. Окремою особливістю, що давно стала частиною фірмового стилю моделі, є висока екологічність. Згідно до євро-норм, Corolla відноситься до першого класу. Це робить її якщо не найбільш безпечним авто для навколишнього середовища, то точно одним із. Багато хто також цінує модель за строгий та надзвичайно презентабельний зовнішній вигляд і продумане оформлення салону. Власне, за усі наведені вище характеристики модель й досі користується такою популярністю.

Toyota Avensis

Яким чином автомобіль в принципі завойовує собі народну любов? Перш за все, комерційний успіх транспортного засобу завжди пов'язують із співвідношенням таких факторів, як надійність, безпека, сучасність та комфорт. Модель Авенсіс відповідає даним критеріям у повній мірі. Майже два десятиліття вона впевнено за популярністю займає нішу між Камрі та Короллою. Користувачам дана модель подобається плавністю ходу, високою надійністю і в цілому, високою якістю збірки. Підвіска, електроніка та інші системи не страждають від конструкційних "хвороб", усе збалансовано найкращим чином. 

Toyota LC Prado

Унікальна у всіх відношеннях модель. На перший погляд, присутні усі особливості, характерні для важкого позашляховика бізнес-класу, включаючи статусність та ціну. В той же час, це - максимально утилітарне авто, для якого характерні практичність та можливість проїхати будь-якою грунтовкою з максимальним комфортом. За цю харизматичність та високу потужність Прадо й продовжує залишатись одним з найбільш популярних автомобілів від Тойоти. 

Як і у випадку з будь-яким автомобільним брендом, усе міняється, а модельні ряди оновлюються. Тим не менш, у Toyota за роки на ринку сформувався певний класичний ростер, який цінується цілими поколіннями автомобілістів.

 

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист