Зима – це чудовий час для кулінарних експериментів. Спробуйте новий рецепт випічки – неймовірно ароматної та ніжної.
Упевнені, що цей пиріг всім припаде до смаку.
Інгредієнти для основи:
220 г вершкового масла (кімнатної температури)
280 г борошна
80 г цукру
дрібка солі
Інгредієнти начинки:
1/2 склянки апельсинового соку
цедра одного апельсина
250 г цукру
35 г борошна
4 яйця
1/2 ч. л. розпушувача тіста
цукрова пудра для посипання зверху
Збити міксером вершкове масло до кремоподібного стану.
Додати борошно, цукор, сіль і замісити тісто.
Викласти тісто у форму для запікання (розмір – приблизно 22х32 см), застелену пергаментним папером, і розрівняти. У розігрітій до 180°С духовці запікати приблизно 18 хвилин.
Усі інгредієнти для начинки збити до однорідного стану. Розподілити зверху на основу пирога і запікати ще впродовж 25 хвилин.
Дістати пиріг із духовки, посипати цукровою пудрою.
Коли трохи охолоне, нарізати на квадратики і подавати до столу.
Вас це може зацікавити: Як приготувати солодкий пиріг без цукру та борошна – рецепт легкого і корисного десерту
Шоколадний торт з ніжним вершковим кремом: рецепт, від якого всі у захваті