Пиріг з апельсиновою начинкою на швидку руку

Зима – це чудовий час для кулінарних експериментів. Спробуйте новий рецепт випічки – неймовірно ароматної та ніжної.

Упевнені, що цей пиріг всім припаде до смаку.

Інгредієнти для основи:

220 г вершкового масла (кімнатної температури)

280 г борошна

80 г цукру

дрібка солі

Інгредієнти начинки:

1/2 склянки апельсинового соку

цедра одного апельсина

250 г цукру

35 г борошна

4 яйця

1/2 ч. л. розпушувача тіста

цукрова пудра  для посипання зверху

Збити міксером вершкове масло до кремоподібного стану.

Додати борошно, цукор, сіль і замісити тісто.

Викласти тісто у форму для запікання (розмір – приблизно 22х32 см), застелену пергаментним папером, і розрівняти. У розігрітій до 180°С духовці запікати приблизно 18 хвилин.

Усі інгредієнти для начинки збити до однорідного стану. Розподілити зверху на основу пирога і запікати ще впродовж 25 хвилин.

Дістати пиріг із духовки, посипати цукровою пудрою.

Коли трохи охолоне, нарізати на квадратики і подавати до столу.

Вас це може зацікавити: Як приготувати солодкий пиріг без цукру та борошна – рецепт легкого і корисного десерту

Шоколадний торт з ніжним вершковим кремом: рецепт, від якого всі у захваті

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист