ОЛЕГ ВИННИК ОЗВУЧИВ ІМ'Я ДОЧКИ

Екватор осіннього туру Олега Винника з програмою «Роксолана» ознаменувався аншлагом в запорізькому Палаці спорту «Юність».

5 тисяч глядачів в унісон підспівували рядки всенародно улюблених хітів. Незважаючи на те, що мешканці Запоріжжя в цей день відзначали День міста і на вулицях проходило безліч святкових заходів, концертний зал «Юності» був переповнений шанувальниками творчості артиста.

Серед них - за доброю традицією запрошені учасники АТО, дружини загиблих, діти-сироти та представники соціально незахищених верств населення.
Повномасштабна сцена зі стадіонних концертів виконавця перемістилася в зал Палацу спорту. Багаторівневий партер дозволив всім зручно розміститися і зануритися в атмосферу шоу.

Співак традиційно виконав знамениті хіти «Ніно», «Щастя», «Вовчиця», «Полон», «Як жити без тебе», не так давно вийшли, але вже стали хітами композиції «Ты в курсе». «Роксолана», «Пчела Майя», а також порадував глядачів новинками. Особливо яскраво публіка відгукнулася на нову баладу Олега Винника «Сльози на землі».

Крім концертів в турі Винник активно займається спортом, про що свідчать відеоролики в його Instagram. Крім того, в Святогорську артист відправився на екскурсію в крейдяні печери, а в Запоріжжі відвідав обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей. Зустріч проходила в форматі дитячої прес-конференції. Діти цікавилися, з ким із зірок шоу-бізнесу Олег підтримує дружні стосунки, коли написав свою першу пісню, яку музику слухає, чи є у нього домашні тварини і т.п. У відповіді на питання про улюблений жіночий імені виконавець згадав ряд своїх знаменитих хітів, а під час автограф-сесії здивував визнанням: «Якщо Бог подарує мені дівчинку, назву її Жанна», - несподівано розговорився музикант.


Відзначимо, в рамках осінньої частини туру Олег Винник вже дав сім аншлагових концертів в центральних і східних областях України. Наступними програму «Роксолана» почують жителі Кривого Рогу, Кропивницького, Миколаєва, Херсона, Умані та Білій Церкві. Кульмінацією туру стане концерт в столичному Палаці спорту, запланований на 21 листопада. 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист