Як ви ставитеся до поживних сніданків? А до сиру? Пропонуємо приготувати мус із сиру на кшталт десерту. Сир, йогурт, желатин – це основа, а далі просто море варіантів – в залежності від вашого смаку.
Якщо хочете солодкий варіант, додавайте підсолоджувач або поливайте топінгом – підійде мед, сироп, варення, згущене молоко, шоколад. Фрукти та ягоди теж будуть смакувати.
Мус зручно робити з вечора, а вранці просто дістати готовий сніданок.
200 г сиру
250 г ряжанки (або йогурту)
1 ст. л. протеїну (за бажанням)
1 ст. л. кокосової стружки
5 г желатину
підсолоджувач за смаком (сироп, мед, цукорозамінник тощо)
Замочити желатин у холодній воді, як вказано на упаковці, дати набрякнути та добре перемішати.
З'єднати в блендері сир, ряжанку, протеїн та кокосову стружку, перебити до гладкого стану.
Додати желатин та підсолоджувач, добре перемішати та розлити у форми. Прибрати в холодильник і вранці насолоджуватись.