НОВИЙ СИНГЛ ГУРТУ VLASNA (EX-АССА)

Гурт АССА змінює свою назву - тепер колектив називатиметься VLASNA і вже саме під такою назвою випустить найближчим часом новий сингл - а саме 15 червня, прямо цієї п'ятниці! 
За словами солістки гурту Тетяни Власової, таке рішення назріло давно - зміни музиканти анонсували ще після виходу минулого синглу "Дощем". До речі, цей трек довгий час тримався у національному рок-чарті "Не Попса" у нас на Джем ФМ і кілька разів навіть очолював чарт. 

"Останнім часом ми особливо гостро відчували, що потребуємо змін, - розповідає Тетяна Власова. - В якусь мить я зрозуміла, що "АССА" в тому вигляді, в якому вона існувала кілька років, себе вичерпала. Ми багато експериментували. Були номіновані на музичну премію YUNA як "Новий подих української музики". Але тепер ми стали іншими. Особисто в мене відбулась сильна переоцінка цінностей, що, звісно, вплинуло на наші пісні. Тож ми вирішили весь багаж, який уже накопичила "АССА", залишити за нею. А далі рухатись під новими вітрилами". 

Уже 15 червня гурт VLASNA (ex АССА) представить свій новий сингл "Дихати", яким і розпочне нову сторінку у своїй музичній історії. До речі, радіопрем'єра пісні відбудеться саме у нас, на Джем ФМ. Окрім того, гурт працює над дебютним альбомом і обіцяє найближчим часом потішити слухачів також і іншими новинками. 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист