НОВИЙ АЛЬБОМ МАКСА БАРСЬКИХ «1990» ПОБАЧИВ СВІТ

Кожен альбом Макса Барських – це капсула часів і вражень, відбиток досвіду і особистісного становлення. У них велике місто і запаморочливий успіх не зломив дух свободи і не розмив орієнтири головних цілей музиканта.

Із моменту виходу першої платівки «1: Max Barskih» і до сьогоднішнього релізу шостого повноформатного LP пройшло 11 років. Макс Барських завершує трилогію ретро вейва фінальним акордом, що складається з 12 історій, в яких слухач знайде чесні сповіді для будь-якого настрою і будь-якої життєвої ситуації.

«1990» - це 12 пісень про кохання, які відкривають світу нового і більш зрілого, хоч і не завжди привітного, персонажа. Лірика Барських так само гранично відверта. У текстах Макс щиро шукає життєвого супутника і ділиться зі слухачем своїми невдачами. Він визнає помилки минулого і все ж готовий повторити їх знову.

«У цьому альбомі більш зрілі тексти і сміливі жанрово-стилістичні рішення. Мій персонаж то падає, то підіймається з самого дна на вершину. Він зізнається в любові юності і безрозсудності, але в той же час готовий нести відповідальність за свої рішення. А головне, він готовий перебувати в центрі вибуху, який дарує любов!» - коментує прем'єру Макс.

Реліз нового альбому Барських відбувся на міжнародному лейблі Sony Music Entertainment, а ексклюзивна радіо прем'єра проходить одночасно в 5 країнах: Україні, Росії, Білорусі, Латвії, Молдові.

«1990» став наймасштабнішим лонгплеєм артиста, що об'єднав навколо себе команду професіоналів: автор і продюсер альбому - Макс Барських; співавтори – Анна Бастон, Анна Фещенко; саундпродюсери - Павло Білоусов, Aniel Arin, Ігор Кириленко, Максим Овсяников, компанія "Do it Big"; гітарист - Олександр Грубляк; запис вокалу – Андрій ТИМОЩИК, Дмитро Шнайдер; зведення - Aniel Arin, Дмитро Шнайдер.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист