Ніна Матвієнко розсекретила розмір своєї пенсії

Відома українська артистка Ніна Матвієнко нечасто бере участь в нових інтерв’ю. Проте, на цей раз жінка вирішила поділитись цікавими подробицями свого життя. В новому інтерв’ю народна артистка України розсекретила розмір своєї пенсії та розповіла, що їй не подобається в сучасному шоу-бізнесі.

За словами жінки, завдяки званню народної артистки України вона отримує дуже хорошу пенсію, а саме 15 тисяч гривень. А ще виконавиця назвала найбільшу суму, яку отримала за концерт. Одного разу артистці вдалося заробити 10 тисяч доларів.

74-річна зірка зізналась, що за все своє життя так і не змогла розібратися в коханні. На цю тему жінка може говорити вічно. Проте, про перше кохання артистки знають лише найближчі люди.

Також Ніна Матвієнко розповіла, що інколи буває дуже емоційною. За це артистці трішки соромно. А ще жінка розсекретила, що саме їй не подобається в сучасному шоу-бізнесі.

Ніна Матвієнко дуже скептично ставиться до людського оголення. За її словами, справжній артист повинен бути скромним. Жінку дуже дратує, коли виконавець демонструє не свій голос, а лише тіло.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист