Морозиво виручить у будь-якій ситуації, коли терміново потрібен десерт. Його можна посипати шоколадом чи горіхами, полити сиропом чи варенням, наповнити вафельний ріжок або викласти кулькою на шматочок шарлотки. Рецепт морозива з маршмеллоу та карамельним соусом із цукерок «Корівка» – це дуже ніжно, смачно і просто.
500 г вершково-шоколадного морозива
200 г цукерок «Корівка»
100 мл молока
150 г маршмеллоу
Нагріти на середньому вогні молоко і, постійно помішуючи, розтопити в ньому цукерки – повинен вийти соус. Його можна приготувати заздалегідь та прибрати в холодильник.
Дістати морозиво з холодильника та дати йому підтанути. Викласти по кілька маршмеллоу в склянки, полити карамельним соусом і заповнити догори морозивом. За бажанням додатково полити зверху карамельним соусом і прикрасити зефіркою.
Вас це може зацікавити: Освіжаюче морозиво з кави та вершків за 1 хвилину - простий рецепт