Рецепт десерту з груші й сиру в оригінальній подачі

Італія – справжній рай для ласунів! На десерт жителі Апеннінського півострова нерідко воліють не лише солодощі, морозиво та випічку, а й фрукти, плоди та ягоди. Сьогодні ми поділимося досить простим рецептом приготування «Пізанської» груші та її ефектною подачею.

Інгредієнти на 2 порції:

2 середні груші

50 г сиру з пліснявою (дор-блю)

30 г волоських горіхів

1 ст. л. рідкого меду

1 ч. л. бальзамічного оцту

1 ч. л. лимонного соку

1 ч. л. оливкової олії

Нарізати груші кружечками товщиною близько 1 см, збризнути лимонним соком.

Порубати горіхи, нарізати сир пластинами середньої товщини.

Викласти гіркою по черзі часточки груші та сиру, присипати горіхами.

Полити рідким медом, збризнути сумішшю бальзамічного оцту та олії.

Смачний та корисний десерт готовий!

Вас це може зацікавити: Варення із груші з маком і ваніллю

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист