МЕНШИЙ ЗА ТАВРІЮ: В КИТАЇ ВИПУСТЯТЬ СВІЙ SUZUKI JIMNY, АЛЕ БЕЗ ДВЗ

Розсекречені технічні параметри нового субкомпактного кросовера, який створено у рамках спільного підприємства концернів General Motors та SAIC.

Про це повідомляє видання Autohome. Для бюджетного суббренду СП Yueye новинка стане першим кросовером на електротязі. Зовнішність субкомпактного паркетника Yueye з дводверним кузовом виконана в стилістиці легендарного японського позашляховика Suzuki Jimny.

Кросовер має традиційні для позашляховиків пропорції кузова з короткими звисами, дах із рейлінгами та незабарвлені бампери. Замість решітки радіатора – табло, до якого примикають фари з чотирма горизонтальними діодними секціями. Ззаду – ліхтарі у формі скруглених прямокутників.

Габарити новинки становлять 3381хх1685х1721 міліметрів при довжині колісної бази 211 мм. Для порівняння, довжина української Таврії ЗАЗ-1102 – 3,7 метра.

Задньопривідний автомобіль оснащений синхронним електромотором з постійними магнітами, який розвиває 68 кінських сил (50 кВт) та 140 Нм максимального крутного моменту.

Батарея місткістю 28,1 кВт·год забезпечує запас ходу у 303 км згідно з китайською методикою CLTC. В майбутньому компанія обіцяє випустити й двомоторну повнопривідну версію.

Ринковий дебют Baojun Yueye очікується вже 2023 року. Ціни на модель поки що не оголошені.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист