МАРИНА ОДОЛЬСЬКА РОЗПОВІЛА СВІЙ ЖІНОЧИЙ СЕКРЕТ: ЯК ПОЄДНАТИ РОБОТУ ТА ВІДПОЧИНОК!

Успішна кар’єра на сцені, світські виходи та вечірки, виховання дітей, хатні клопоти - все це Марина Одольська навчилася майстерно поєднувати, аби не упустити нічого. Ну а коли ж відпочивати? - запитаєте ви. А Марина відповість вам: “На роботі!” і навіть покаже приклад! Так, наприклад, співачка змогла поєднати гастролі на Кіпрі й відпочинок. Одольська була запрошена з концертами до Лімасолу, де провела кілька днів зі своєю командою.

“Я завжди рада виступати за кордоном, коли публіка змішана. Було багато людей з України, а також з інших країн. Круто, коли люди співають твої пісні й танцюють під них. Енергія живих музикантів та заряд літнього позитиву дуже надихають. Мені було так приємно, що глядачі разом зі мною співали “Твій літак”, “Небо”, “Знаки”, а також круто сприймали прем’єри нових пісень!” - розповіла про свій виступ на Кіпрі Одольська.

Співачка встигла поніжитися на сонці у басейну і на морі. Поруч із Мариною, як і завжди, був її чоловік Євген. Разом вони поїхали на оглядову екскурсію місцевих пам’яток. Історичні місця, прозора вода, теплий пісок - все це надихало артистку! Звісно ж, у подорожі також дегустували молоде вино й смакували морепродуктами.

“Хочу сказати всім парам, що будь-які бажання в наших руках! І цілком можливо поєднувати роботу з відпочинком, головне - бажання та підтримка обох половинок! Я заздалегідь планувала поїздку і весь наш час, аби встигнути  і нам вдалося! Тому не бійтесь і заздалегідь не відмовляйтесь від задоволення суміщати роботу, відпочинок та родину!” - поділилася своїм жіночим секретом Марина Одольська.

Співачка опублікувала в соціальних мережах фотографії з відпочинку в купальнику на одному з пляжів Кіпру. На них вона продемонструвала підтягнуту та спортивну фігуру. Прихильники у коментарях миттєво засипали співачку компліментами про її прекрасну фізичну форму, адже у Марини четверо дітей!

Нагадаємо, у червні Марина Одольська презентувала нову пісню “ЗНАКИ” та лірик-відео на неї, де постала в контрастних образах, властивих усім жінкам!

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист