Літаючий вагон та віртуальна реальність: автори хіта «Пес Патрон» KARTA SVITU випустили кліп на нову ліричну пісню (ВІДЕО)

На YouTube відбулася прем'єра відеокліпу гурту KARTA SVITU на пісню «Немов Птахи». Це перша відеоробота команди після успіху хіта «Пес Патрон», а також перемоги гурту на премії YUNA 2023.

Цього разу гурт відкриває ліричну сторону своєї творчості. Пісня «Немов птахи» розповідає історію двох молодих людей, які зустрілись в метро і мають декілька хвилин, щоб познайомитися.

Студія Pepper Production House, яка працювала над створенням кліпу, поєднала реальний та віртуальний світи. У кульмінації відео вагон метрополітену, де відбуваються події, отримує крила і виривається з тунелю. Цей образ присвячений українцям, які продовжують боротьбу за свою свободу і перемогу.

Іван Марунич, фронтмен гурту KARTA SVITU: «Пісня «Немов Птахи» схожа на короткометражний фільм. Тут за три хвилини викладена історія багатьох українців, які за останній рік, наче пташки, мріють про повернення у рідні краї, на рідну землю. Реальність це чи візуалізація мрій? Запрошую подивитися  в нашій музичній відеороботі».

Також нагадаємо, що гурт KARTA SVITU зіграє благодійний концерт у Києві 1 червня у рамках туру «Хто тримає цей район?», де можна буде почути «Немов Птахи» наживо, а також вже відомі хіти. Окрім цього, глядачі зможуть задонатити для тварин, що постраждали від війни. Це спільний збір гурту KARTA SVITU та Пса Патрона для зоозахисної організації «UAnimals».

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист