KUPTSOVA влаштувала гучний концерт в свій день народження

Українська співачка Kuptsova відсвяткувала свій 34-й день народження на сцені. Великий святковий концерт відбувся в Caribbean Club, де протягом усього вечора Юліана Купцова виконувала свої хіти.
  ⠀
Серед гостей вечора були представники медіаринку України та колеги артистки: директор радіостанції «Країна ФМ» Роман Давидов, саунд продюсер пісень Юліани Роман Непомнящий, співачка шансону Аміка, композитор і співак Влад Булах, блогер і телеведуча Олена Філонова та інші привітали співачку з днем   народження і  побажали їй нових вершин у творчості.
  ⠀
Під час концертної програми KUPTSOVA змінила кілька шикарних образів, серед яких був «боксерський» костюм з кліпу «Битва чемпіонів».
  ⠀
Не обійшлося і без зворушливих моментів!  Пісні «До морщинок», «Давай покурим на прощание» і «После всего» викликали у глядачів щирі й непідробні емоції, сльози смутку і сльози радості, які зворушили співачку в саме серце.  Було багато квітів, танців, посмішок і найщиріших привітань з вдячністю за те натхнення, яке KUPTSOVA подарувала своїм слухачам в цей вечір.
  ⠀


Піснею «на біс» став новий хіт KUPTSOVA «Полнолуние Луны», на який недавно був випущений реліз.  Море квітів та усмішок панували в цей душевний вечір під зворушливі мелодії та романтичні тексти пісень Юліани.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист