KAZKA «БЕЗ КОХАННЯ» Гурт KAZKA презентував нову ліричну пісню про стосунки солістки бенду Олександри «БЕЗ КОХАННЯ»

Сьогодні гурт KAZKA презентував новий довгоочікуваний трек, особисту чуттєву лавсторі Саші Заріцької БЕЗ КОХАННЯ. Відверта розповідь про почуття, що рятують й дарують віру навіть у часи повномасштабної війни, яка вже понад рік ранить серця українців. Це вперше Олександра не просто ділиться історією власних стосунків, а й адресую її конкретній людині — першому бойфренду, з яким співачка познайомила своїх шанувальників. 

«Війна навчила нас не відкладати почуття на завтра. Цінувати кожну мить, любити, шукати справу мрії, створювати родини, простір навколо себе, нове життя. Ми більше не будуємо химерних планів, не витрачаємо час на непотрібних людей, не пливемо за течією. Адже життя одне! І воно, як ніколи, пульсує в наших жилах.

Сьогодні з моїми ми презентуємо непересічну пісню. Першу майже за рік. Нову за відчуттями та рівнем відвертості з вами. БЕЗ КОХАННЯ створювалась в найскладніший час. Під звуки сирен та гуркіт думок. В реальності, де я обрала стосунки, коханого та вперше поділилась з вами настільки особистим. Будемо жити. Будемо любити. Співати, щоб чули свої», — поділилась Саша в своїх соціальних мережах. 

В пісні поєднались влучні рими й ласкаві ритми, глибокий тембр та незабутній приспів, що слухаєш раз і закохуєшся назавжди. Трек відкриває нові глибини вже дорослих музикантів, які цьогоріч відсвяткували 6 років з моменту створення KAZKA. БЕЗ КОХАННЯ — головна прем’єра цієї весни від справжніх хітмейкерів, лідерів радіоефіру та головного попгурту України, чиї пісні прослухали онлайн понад мільярд разів. 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист