Інновації в лінійці Е-Клас від Мерседес

Автомобілі Е-Класу радують шанувальників німецького концерну вже понад 75 років. Перевірена роками надійність та регулярне оновлення лінійки сприяє збереженню такої популярності. Сучасний Мерседес Е-Клас вражає не лише історією, а й передовими технологіями, про розробку та впровадження яких подбав виробник. Чим зможе здивувати свого покупця цей легендарний автомобіль? Зупинимося на актуальних нововведеннях докладніше.

Нове покоління MBUX

Перед вами відкривається світ передових технологій та бездоганного дизайну, представлений у двох варіантах: MBUX Premium та MBUX Premium Plus (обладнаний пасажирським дисплеєм).
Екран та операційна система MBUX перевертають уявлення про взаємодію з мультимедійними та автомобільними функціями. Адаптивне програмне забезпечення дозволяє персоналізувати рекомендації, підлаштовуючись під індивідуальні уподобання власника. Забудьте про складні меню та голосові команди – оновлений MBUX пропонує інтуїтивну взаємодію, де програми з'являються ситуативно та контекстно на верхньому рівні поля зору.
Mercedes-Benz дарує вам унікальний музичний досвід, інтегрувавши основні сервіси потокової передачі музики – Spotify, Amazon Music, Tidal та Apple Music – до MBUX. Свобода вибору та миттєвий доступ до ваших улюблених треків та плейлистів, а також можливість відкривати для себе нові композиції, роблять ваше водіння неймовірно насиченим та захоплюючим.
MBUX не просто про керування автомобілем – це про персональне водіння. Система враховує ваші уподобання, створюючи унікальний простір для кожного власника E-Класу.

Функція DRIVE PILOT

Це вдосконалена система допомоги при керуванні від Мерседес, яка дарує водієві ще більше комфорту та впевненості. Вона забезпечує автоматичне керування на структурно розділених автомагістралях з мінімум двома смугами руху зі швидкістю до 60 км/год. Функція орієнтується на відстань до найближчого автомобіля, що йде попереду, і автоматично адаптує швидкість до потоку транспорту. Цікаво, що маршрут, що передують маршрутні події та дорожні знаки оцінюються системою та автоматично враховуються.
DRIVE PILOT також може виявляти та реагувати на численні критичні дорожні ситуації. Якщо, наприклад, автомобіль зупиняється на невеликій відстані від передньої частини автомобіля, система може уповільнити авто або повернути його в межах смуги руху.
На завершення варто відзначити, що оновлена лінійка E-Class може похвалитися різноманітним модельним рядом. Він включає класичну базову бензинову модель, дизельний варіант для тих, хто віддає перевагу економічності, і гібрид. Всі автомобілі оснащені заднім приводом та плавною дев'ятиступінчастою автоматичною коробкою передач.

Джерело: сайт https://mercedes-benz.kiev.ua

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист