Індичка з квасолею – швидка дієтична страва на обід чи вечерю

Мясо індички цінують за його ніжний смак, за те, що легко засвоюється і містить велику кількість білку. А якщо його приготувати разом з квасолею, його поживна цінність збільшиться удвічі.  

Інгредієнти 2 порції:

1 банка консервованої білої квасолі (200 мл)

1 стебло цибулі-порею

60 г зеленого замороженого горошку

250 г філе індички

1 зубчик часнику

200 мл бульйону

1 гілочка петрушки

1 стебло зеленої цибулі

1 гілочка кропу

100 г сметани

Квасолю промити і відкинути на друшляк. Цибулю-порей ретельно вимити і порізати тонкими кільцями. Індичку порізати на невеликі шматочки. Часник дрібно посікти.

У сковороді розігріти олію і обсмажити м'ясо до золотистої скоринки. Приправити сіллю, перцем. Додати цибулю-порей, часник. Готувати ще 2-3 хвилини.

Додати бульйон, довести до кипіння. Додати квасолю та горошок. Готувати ще 3 хвилини.

Дрібно порізати зелень і разом зі сметаною додати до м'яса. Довести до кипіння, приправити сіллю та перцем за потребою. Якщо вийшло занадто багато рідини, потушкувати ще трохи, щоб рідина випарилася і маса вийшла більш кремовою. При подачі посипати зеленню, що залишилася.

Вас це може зацікавити: Запечені курчата з зеленим салатом і картоплею

Рецепт неймовірно ніжних мітболів з курячих стегенець та сиру

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист