Голубці з печерицями та квасолею – легка пісна страва, яка сподобається навіть м’ясоїдам

Піст – це час не тільки для духовного очищення, а й для кулінарних експериментів. Господині вигадують нові цікаві рецепти ситних пісних страв, які сподобаються усій родині. Голубці – ідеальна страва, на якій можна відпрацьовувати свої креативні ідеї .

Невеликий качан молодої капусти

400 г консервованої квасолі

200 г печериць

3 пера зеленої цибулі

3 зубчики часнику

30 мл оливкової олії

сіль за смаком

Злити рідину з квасолі в окрему склянку, капусту помити та розібрати на листя.

Печериці нарізати кубиками, світлу частину цибулі кільцями, а зелене пір'я цибулі відкласти для подачі.

Часник дрібно нарізати і разом із печерицями та цибулею посмажити на половині оливкової олії, за смаком посолити.

Квасолю злегка розім'яти виделкою і змішати з овочами.

Відварити в окропі листя капусти протягом 3 хвилин, дати воді стекти. Викласти на кожен листок капусти грибний фарш і сформувати голубці.

Викласти їх у форму, влити рідину з-під квасолі і змастити голубці оливковою олією, що залишилася.

Запекти в духовці при температурі 180°С протягом 30 хвилин до золотистого кольору. Смачного!

Вас це може зацікавити: Голубці по-новому: з червоної капусти з грибами

Салат з нутом та запеченою морквою – дуже просто і дуже смачно

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист