Flamingdom – Flamingo Kingdom EP

Flamingdom представляє дебютний міні-альбом Flamingo Kingdom. За романтичним псевдонімом Flamingdom ховається Вова Корольов, співвласник київського простору ШООМ.

«Я асоціюю себе з фламінго: високі, худенькі, одночасно безглузді і красиві птахи з великими дзьобами і паличками-ніжками.Спочатку я хотів назвати проект Flamingo Kingdom, ніби занурюючи слухача в своє королівство. Хоч мені і дуже подобалася назва, я вирішив придумати щось коротше, адже американцям буде складно скандувати «фла-мін-го-кінг-дом» на концертах в Madison Square Garden. Так і вилупився Flamingdom», – ділиться Вова.

Flamingo Kingdom –  дебютна робота музиканта. Це відвертий монолог людини, сеанс психоаналізу наодинці із самим собою, в якому артист розповідає про події з життя останніх років – будь то просто історії або відносини з реальними людьми. Запис присвячений внутрішнім переживанням, тому він похмурий, тривожний і драматичний. Із кожним треком фарби все більше згущуються, тексти відводять в нетрі особистих конфліктів, а фіналом всіх душевних мук стає любовний трикутник.

«Після хворобливого розриву відносин мені захотілося надати форму моїм почуттям. Я обрав музику – звичний для мене спосіб комунікації з цим великим складним світом.

Я дуже сумую при прослуховуванні першого треку «Waiting», часто плачу в «Broken Lines», відчуваю полегшення в «Sateless Heartbreakeі знаходжу сили рухатися далі після відносно веселої «Passion-Girl», – говорить про записи сам музикант.

Саме трек про любовний трикутник «Passion-Girl» отримав екранізацію. Це перша написана Вовою пісня, в якій він спробував висловити події, що відбулися, звуками. Режисером кліпу став Юра Шевченко, теж музикант, відомий під ім'ям Neonknight. Відео просякнуте вінтажем і стилістикою 80-х, неоновим вайбом і ретро атмосферою.

Кліп позбавлений сюжетної лінії, але він резонує із текстом пісні, в якій артист не може визначитися в своїх почуттях, у нього в голові суцільні питання. Саме цим почуттям невизначеності пронизане і відео:

Що відбувається? Чому Він у сукні? Він їде до Неї або від Неї? Або може це одна людина?

«Коли Юра розробляв сценарій, я сказав, що дуже хочу бути в платті. Саме такий образ вимальовувався у мене в голові під час репетицій пісень в студії. Така різножанрова музика і такий різноплановий я.

Я часто стикався з образами на свою адресу через зовнішність і «невластиву для чоловіків» емоційність. Мені не подобається, що люди піддаються моральному і фізичному насильству лише через довге волосся, яскравий одягу або манірну жестикуляцію. У зв'язку з чим плаття для мене також є символом протесту. Проти невміючих приймати людей такими, якими вони є. Проти вузьколобості. Проти дурості. Проти насильства», – розповідає Вова.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист