Експерти порадили найкращий напій на ніч, який здатен підвищити чутливість і тривалість статевого акту

Якщо на ніч у вас є романтичні плани, вчені радять випити чашечку  гарячого шоколаду.

Щоб краще спати, хтось п’є на ніч молоко, а хтось – заспокійливий трав’яний чай. Що випити для пристрасного сексу?

Опитування на британському сайті знайомств для подружніх пар Illicit Encounters, в якому було задіяно 2000 респондентів, показало: більшість людей – кожен п’ятий дорослий – обирають гарячий шоколад. На другому місці – алкоголь, на третьому – молоко.

Експерти вважають, що гарячий шоколад – найправильніший напій у такій ситуації. Адже шоколад вважається афродизіаком, тому може позитивно впливати на сексуальне життя.  

Справа в тому, що він містить амінокислоту L-аргінін, яка підсилює чутливість під час інтимної близькості. L-аргінін покращує кровообіг і спрямовує оксид азоту в ерогенні зони (звідси і підвищена чутливість). Оскільки він сприяє зниженню  артеріального тиску і покращенню здоров’я серця, це може підвищити тривалість статевого акту. Окрім того, шоколад містить фенілетиламін, який називають «романтичним хімікатом» через його здатність викликати почуття ейфорії та привабливості.

Зробити гарячий шоколад можна з готових сумішей. Але краще приготувати власноруч – так вдасться уникнути різних небажаних добавок.

Хоч для напою підходить і молочний, і чорний шоколад, краще обирати чорний – він може підвищити сексуальну силу на максимум.

Для приготування напою потрібно:

500 мл молока

1 ч. л. кукурудзяного або картопляного крохмалю

120 г чорного шоколаду (не менше 70%)

2 ст. л. цукру

Шоколад розламати на маленькі шматочки. Молоко довести до кипіння. Відлити кілька ложок і розвести в ньому крохмаль. В основну кількість молока висипати шоколад і, знявши каструлю з вогню, розмішувати шоколад до повного розчинення. Додати до нього цукор, крохмаль і ретельно все помішувати на мінімальному вогні, допоки не почне загусати. Розлити в чашки – і можна пити.

Вас це може зацікавити: Тривожні дзвіночки: 10 симптомів, які свідчать про дефіцит тестостерону у чоловіків

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист