«ДИЗЕЛЬ ШОУ» ОГОЛОШУЄ КОНЦЕРТИ НА ПІДТРИМКУ ЗСУ!

Наприкінці серпня команда «Дизель Шоу» вийде на сцену МЦПМ у Києві з новими концертами «Поки жарти маємо, ми перемагаємо». Їх організовують на підтримку Збройних сил України. Що побачать глядачі та як можна долучитися до допомоги - читайте далі.

«Дизель Шоу» знову збирає прихильників у глядацькій залі. Тепер у воєнних реаліях і задля важливої мети - допомога українському війську.

— Уперше за півроку повномасштабної війни ми організовуємо нові концерти. Останні пройшли в лютому в Палаці «Україна», буквально за декілька годин до вторгнення фашистів. Ще декілька місяців тому ми не знали, чи зможемо знову зустрітися на сцені. Тепер впевнено кажемо - «ТАК»! Бо маємо дуже важливу ціль — допомогти військовослужбовцям Збройних сил України, — розповідає шеф-редактор «Дизель Студіо» Олексій Бланар.

Так, нові концерти спеціально організовані на підтримку ЗСУ. Частину коштів від продажу квитків спрямують на потреби захисників України.

— Щохвилини військовослужбовці захищають наші життя, постійно ризикуючи своїми. Що маємо робити ми – усіма силами допомагати фронту! «Дизель Студіо» постійно передає туди автівки, амуніцію, засоби зв’язку тощо. Вирішили вийти на більш високий рівень, але для цього потрібні гроші. Тому жартуємо, заробляємо і допомагаємо! Бо поки жарти маємо, ми перемагаємо! — стверджує Олексій Бланар. — Дехто запитує - а чи на часі зараз гумор? І хочему впевнено заявити - ТАК! Бо це наша автентична зброя, яку треба ще міцніше тримати в руках. Гумор вміє не лише лікувати душі, а й допомагає загоювати рани. А справжній український гумор ще й допомагає сильніше гатити орків. Ось наш дієвий рецепт перемоги!

Команда готує абсолютно нову патріотичну програму лише українською мовою, як і обіцяв раніше художній керівник «Дизель Студіо» Єгор Крутоголов. Актори розкажуть історії про нові реалії. Деякі з них перегукуватимуться з їхнім особистим життям. Усе це, звісно, буде приправлено фірмовим «дизелівським» гумором.

— Що казати, якщо один із номерів має назву «путін помер!», чи не про це мріє кожен українець? Я щодня чекаю цієї новини. — інтригує Єгор Крутоголов. — Актори обов’язково згадають наших героїв, які сміливо боронять Україну й життя мільйонів українців. І волонтерам присвятимо номер, і натівцям, і патріотичним дітям. Тем багато, жартувати є про що.

Не забудуть «дизеля» і про свій соціально-побутовий гумор, звичні герої – пара Саша та Віка, бабуся Євгенія Михайлівна, Буся та горе-чиновник – обов’язково з’являться на сцені. Головне для артистів на сьогодні – підтримка глядачів, за якими за півроку війни вже дуже скучили.

Концерти пройдуть чотири дні поспіль: 28, 29, 30 та 31 серпня в МЦКМ (Жовтневий палац) за адресою Алея Героїв Небесної Сотні, 1. Там є бомбосховище, тож у разі повітряної тривоги можна перечекати в безпеці та, звісно, з гумором. Актори обіцяють жартувати навіть там.

Традиційно здійснюватиметься зйомка, аби потім об’єднати українців в усьому світі. Станьте першими, хто побачить нові номери улюбленців мільйонів. Купуйте квитки вже зараз на сторінці нашого концертного оператора: (посилання). Гумор наша зброя, разом до перемоги!

— Хочемо зауважити: ці концерти організовані суто на підтримку ЗСУ. Ті, які планувалися на квітень у Палаці «Україна», обов’язково відбудуться, коли це дозволить ситуація у країні. Про нові дати ми обов’язково повідомимо. Україна понад усе! — додає Єгор Крутоголов.

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com та в офіційних спільнотах«Дизель Студіо» у соціальних мережах.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист