«Dizel Night» на СТБ: нове вечірнє гумористичне шоу від «Дизель Студіо»

Телеканал СТБ разом з «Дизель Студіо» готує особливий весняний подарунок для телеглядачів. 6 березня в ефірі СТБ відбудеться прем’єра вечірнього шоу «Dizel Night», яке не має аналогів в Україні. Це буде суботнє праймове шоу з хорошим гумором, піснями, пародіями, номерами та зірковими гостями.

Ведучими «Dizel Night» стали улюблені зірки ‒ Григорій Решетник, Дмитро Танкович та Єгор Крутоголов.

‒ СТБ завжди був телеканалом найкращих шоу та унікальних реаліті. Створюючи наші проєкти, ми завжди орієнтувалися на запит аудиторії, тому вже давно були у пошуку гумористичного проєкту, який об’єднає біля екранів усю країну. Спільно з нашим партнером «Дизель Студіо» ми розробили вечірнє гумористичне шоу, яке ввібрало в себе найкращі міжнародні практики. І вже у березні чекаємо всіх на прем’єру нового проєкту «Dizel Night» ‒ це буде веселе, часом несподіване, але дуже яскраве суботнє праймове шоу в найкращих традиціях СТБ і «Дизель Студіо», ‒ коментує керуюча директорка СТБ Людмила Семчук.

Кожен випуск «Dizel Night» складатиметься з кількох яскравих рубрик: інтерактиви з селебріті, скетчі, зіркові батли, музичний крокодил, пародії на відомі проєкти українських телеканалів, а також ілюзії і магія, які стануть красивим елементом великого шоу.

‒ «Дизель Студіо» завжди були вільні у своїй творчості, тематиці, поданні, але часто від реалізації всіх задумів нас стримував естрадний формат. Адже ми знімаємо «Дизель Шоу» у величезному залі, де сидить 4 тисячі людей, і всі повинні бачити, що відбувається на сцені. А нам дуже хотілося знімати різні скетчі, робити підзйомки, змінювати декорації, як у кіно, гратися зі зміною зовнішності акторів. Усе це можливо реалізувати у великому студійному шоу. Разом із керівництвом СТБ ми зрозуміли, що саме такий формат актуальний для їхнього глядача. СТБ ‒ це канал великих, успішних і красивих шоу: «Х-фактор», «Холостяк» і «Холостячка», «Україна має талант», «Танцюють всі!». Ми сподіваємося, що нам вдалося взяти все найкраще та реалізувати в нашому новому проєкті. «Dizel Night» ‒ це різноманітність жанрів, це шоу-бурлеск, яке, на нашу думку, дуже підходить СТБ. Буде у ньому і соціальний складник, адже ми не зраджуємо свій принцип ‒ створювати народне шоу! Ми хочемо, щоб у суботу ввечері біля екранів збирався глядач, який справді хоче відпочити, розслабитися і навіть над чимось задуматися, ‒ розповів шеф-редактор «Дизель Студіо» Олексій Бланар.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист