Денис Реконвальд розповів про фетіш у новій пісні!

Подібно "Парфумеру", який знаходиться під владою ароматів, співак Денис Реконвальд розкриває образ закоханого, залежного від почуттів в своєму новому синглі Fetish. Як і у головного героя відомого фільму, сценарна історія артиста в пісні наповнена таємницею і навіть містикою.

Вперше з виходом треку Денис Реконвальд розповів про власну емоційну залежність в минулому, яка і через багато років нагадує йому про себе.

- Це були почуття, коли ти обожнюєш людину. Її сміх, очі, манера розмовляти - як дурман, який потрапляє в кров. Я прокидався і засинав з думкою про неї, - відверто поділився співак. - Коли почув демо пісні Fetish, всередині все стислося, я немов  повернувся в той час, згадав, знову прожив.

Незмінному автору артиста, Микиті Кисельову, перші рядки пісні прийшли вночі разом з пробудженням після дивного сну: "Мені снилися образи зав'язаних очей, сталевого серця, відкритого за допомогою ключа ... З цих символів витекла ключова фраза: «Ты мой фетиш, холодный титан» і перші рядки пісні: «Завязаны глаза, ориентация - звук». Останнє - це коли ти в темряві йдеш на світло того самого манливого, що тебе вабить в людині. І в цей момент не існує нічого іншого. 

За словами автора, весь трек був записаний за одну дощову київську ніч, а фінальне аранжування від першої версії відрізняє лише кілька обрамлених звуків. 

Сам співак додав, що та нерозділена закоханість, єдине велике почуття в його житті, подарувала йому одні з найсильніших емоцій і можливість писати вірші, які він поки так i не наважується показати.

- Fetish - це пісня, в якій живе моя особиста історія і, я впевнений, багато хто впізнає в ній свою. Вона для тих, хто не боїться експериментів, екстремальної любові і, незважаючи ні на що, готовий відкрити те саме сталеве серце для нового і невідомого. «Твое тело - это мой храм» - рядок-код, зашитий в тексті, і він уособлює всю красу справжніх почуттів. Слухайте в навушниках, так більш проникливо, - Денис Реконвальд.

Магічний трек Fetish Дениса Реконвальда прямо зараз доступний для завантаження на всіх музичних платформах.

Скачать трек: https://promo.bestmusic.com.ua/fanlink/1373

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист