Carfast.express: надежный пригон авто из США и Канады

Пригон машин з США та Канади стає все більш популярною послугою на ринку автомобільної індустрії в Україні. Це пов'язано з тим, що багато автолюбителів і дилерів в Україні прагнуть придбати автомобілі з кращою комплектацією, якісним станом і за більш вигідними цінами. 

Відкрийте таємниці імпорту авто зі США: 7 несподіваних переваг, реальні ризики та перевірені стратегії економії. Дізнайтеся, як знайти ідеальне авто з США для себе та заощадити на цьому!

Однак, самостійно здійснити пригон авто з США та Канади може бути складно, а також вимагати великих затрат часу та грошей. Тому все більше клієнтів обирають надійних та професійних компаній, які займаються пригоном автомобілів з США та Канади в Україну. Однією з таких компаній є Carfast.express.

Обслуговування клієнтів компанією Carfast.express

У Києві та Одесі у компанії є представництва. Отримати автомобіль з Америки можна в цих містах або співробітники компанії доставлять автотранспортний засіб до будинку замовника в будь-який населений пункт.

\

У більшості випадків автомобілі купують на найпопулярніших автоаукціонах Copart, Manheim, IAAI. Ціни тут настільки прийнятні, що порівняно з купівлею авто на українському ринку економія інколи сягає навіть 50 %.

Що стосується доставки автотранспорту з Канади або США, чекати доведеться кілька місяців. У кращому разі за всіх сприятливих умов: гарна погода, оперативне відправлення з-за океану, відсутність форс-мажорів у дорозі, машина прибуде в Україну через 6-8 тижнів.

Ще до надходження вантажу в Україну майбутній автовласник знає, який вигляд має машина в реалі, які у неї дефекти. Співробітники Carfast.express попередньо перевіряють модель за VIN-номером у національній базі даних Америки Carfax. Формують звіт і передають клієнту разом з фотографіями в кількості до 50 штук.

Деякі замовники вважають за краще користуватися програмою Cargoloop. Суть програмного продукту в тому, що він дає можливість майбутнім автовласникам відслідковувати за VIN-номером переміщення свого авто з Америки в Україну.

На час морської доставки, тривалістю щонайменше 1,5 місяця, співробітники компанії пропонують застрахувати куплений у Штатах автомобіль. Страховка становить близько 1,5 % від вартості автотранспортного засобу і є гарантією відшкодування збитків, які можуть трапитися в дорозі.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист