БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ «МІСЦЯ ЩАСЛИВИХ ЛЮДЕЙ» НА РАДІОСТАНЦІЯХ ОБ’ЄДНАНОЇ РАДІОГРУПИ

У неділю, 26 червня, о 20:00 одразу на всіх регіональних телерадіоканалах та в ефірі найбільших радіомереж нашої групи :  Радіо Українських Доріг, Радіо Шансон , NRJ, Перець ФМ, АВТОРАДІО  та POWER FM транслюватиметься благодійний концерт «Місця щасливих людей», метою якого є збір коштів для відновлення української медійної інфраструктури, що постраждала під час повномасштабного вторгнення рф.

Понад 100 регіональних телеканалів і радіостанцій України об’єдналися  до цього проєкту заради підтримки своїх медіаколег у рамках ініціативи «Медійне Серце України».

«Media Heart of Ukraine» – це  історії про нескорений інформаційний спротив путінській пропаганді. Він розповідає про медійників і телерадіоорганізації, які попри обстріляні телевежі, розтрощені офіси та окупацію мужньо виходять в ефір у надскладних обставинах.

Концерт ініційований і створений музичною премією «YUNA» за підтримки Національної ради.

Усі кошти, отримані під час трансляції благодійного концерту, будуть спрямовані на придбання і поновлення медійного обладнання, необхідного для відбудови повноцінного українського мовлення в містах, що найбільше постраждали під час бойових дій.

Гімн благодійного телерадіоконцерту – нова версія пісні Кузьми Скрябіна «Місця щасливих людей». У приспівах Кузьма перераховує міста, в яких колись пережив хвилини щастя. В оновленій версії – всі  вони замінені назвами гарячих точок російсько-української війни. Серед них – Київ, Ірпінь, Миколаїв, Маріуполь, Херсон, Чернігів, Суми, Харків, Львів.

У записі разом із гуртом «Скрябін» взяли участь провідні українські виконавці: Казка, Артем Пивоваров, Сергій Танчинець (гурт «Без обмежень»), Фагот (гурт «ТНМК»), Наталія Могилевська, Іван Наві, Руслана.

«Мене дуже зворушив адаптований хіт Скрябіна – «Міста щасливих людей», бо я знаю чимало людей, які втратили свої щасливі міста. Більшість з них – медійники, історії яких ми розповідаємо в проєкті #MediaHeartofUkraine.

І ці історії, і оновлена пісня – це все частини нашої великої ініціативи – збору коштів для відновлення української медіаінфраструктури, що постраждала від рашистського вторгнення», – так розповів про цей концерт член Національної ради Максим Онопрієнко.

Окрім гімну, в телерадіоконцерті зібрано найемоційніші виступи премії «YUNA» за 10 років і найкращі твори арт-проєкту «Буремні вірші».

Благодійний телерадіоконцерт «Місця щасливих людей» – ПРО і ДЛЯ українських мовників, яким також потрібна наша допомога, аби інформаційний спротив рашистам тривав і надалі.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист