Актриса Лілія Ребрик «вагітна» втретє!

Відома актриса та телеведуча Лілія Ребрик знову при надії. Тільки сталося це з нею не у житті, а на зйомках серіалу «Папаньки-3».

Наприкінці другого сезону Світлана Козаченко (героїня Лілії) оголошує, що вагітна. А у третьому сезоні Лілія з'являється вже із помітним животиком. Є у акторів така професійна прикмета: якщо зіграєш вагітну у театрі або кіно, незабаром і у реальному житті теж можеш стати мамою. Тільки от у Лілії Ребрик все сталося навпаки.

- У другому сезоні «Папаньок» я за сюжетом не була вагітна, але насправді у реальному житті чекала на другу доню, та ніхто про це не знав. Мене мучив токсикоз і кожна сцена, де потрібно було їсти, давалася дуже важко. А ось у третьому сезоні навпаки: я вже не була вагітна у житті, але у серіалі у мене був пристойний «вагітний животик», - розповіла Лілія Ребрик.  

Для того, щоб актриса мала натуральний вигляд вагітної жінки, Лілії Ребрик довелося носити накладний живіт. 

- Живіт був дуже якісним, дякуючи нашим художникам по костюмах. Він був не просто бутафорський, він разом зі мною і дихав, і рухався! Єгор жартував, що тепер у нас обоє у сім'ї вагітні, а не лише він! А ще кіношна вагітність - це дуже зручно: спершу вся знімальна група думала, що я реально вагітна, всі вітали мене, поступалися місцем.

Вже ходять чутки, що у сценаристів «Папаньок» легка рука на вагітність. Залишається чекати, щоб побачити, хто ж наступного разу приміряє на себе «цікавий стан» у серіалі, і чи переросте кіношна вагітність у реальну. А Лілія Ребрик каже, що подібна історія в її житті вже траплялася. 

- У нас був танець із моїм чоловіком Андрієм Диким, де я була нібито вагітна. А вже через певний час я реально завагітніла! Хтозна, хтозна, як воно буде далі, наприклад у 4 сезоні  «Пананьок», - інтригує Лілія Ребрик. 

12 квітня глядачі побачать продовження улюбленої історії на телеканалі СТБ. Нові епізоди «Папаньок» виходитимуть з понеділка по четвер о 20:15.

https://dizelstudio.com

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист