ВЛАД ТОПАЛОВ ПОКАЗАВ ІСТОРІЮ КОХАННЯ У НОВОМУ ЗВОРУШЛИВОМУ КЛІПІ

Співак Влад Топалов, якому на початку грудня подарувала сина ведуча Регіна Тодоренко, вирішив дуже творчо подякувати дружині за малюка.

Так, виконавець подарував коханій пісню "Орел или Решка" та кліп на неї.  У відеороботі Топалов показав кадри із найзнаменніших подій, які сталися з ним за останній час. Так, шанувальники пари у кліпі зможуть побачити, як Топалов освідчився Регіні, як закохані відвідали Лондон та відпочили на Корсіці. Також у відео є кадри, того як Регіна повідомляє йому про вагітність та епізоди з таємного весілля. 

Більш того Влад поділився у відео найсокровеннішим - показав знімки малюка на УЗД, а напркінці показав свого нововнародженого сина. Правда молоді батьки вирішили поки не показувати обличчя хлопчика і зняли тільки його крихітні ніжки. 

А про те, як співак готував настільки зворушливий сюрприз, він розповів на своїй сторінці Instagram.

"Нарешті, я з радістю ділюся з вами своїм найпотаємнішим. Що ж ще я міг подарувати дружині на народження сина? Так! Мені здається, пісня - це найчесніше і найсправжніше. Я це робив від душі, від щирого серця. Я не думав, стане вона хітом чи ні. Не думав, сподобається вам чи ні. Я просто хотів висловити всю ту всесвіт емоцій, ніжності і радості, яка була і є у мене в душі. Висловити музикою і словами! Все те, що трапилося за останній час!", - йдеться у дописі. 

Також Топалов зізнався, що показав власну історію кохання, яку ще досі ніхто не бачив.

"В кліпі ми розповіли вам нашу маленьку історію, яку ще ніхто не бачив і не знає. Тепер ви знаєте нас більше і ближче. Прошу це оцінювати і поважати наше життя і бажання іноді залишатися в тіні і не виставляти все напоказ. Ми вас любимо і дякуємо", - зазначив Влад.

glamur 

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист