Відкрито та провокативно! TUMAZAR презентував трек “БДСМ”!

"БДСМ" – це глибока емоційна подорож, в якій TUMAZAR розглядає тему свободи та взаємин між людьми, що виходять за межі звичайного та прийнятного. "Мої ліки вже не діють", - звучить як спроба змінити щось у рутинному житті та малює образ людини, що вже втомилася від звичайних методів впливу та намагається відкрити для себе щось нове. Це мить, коли все виглядає як спроба втекти від себе.

“У тексті простежується тема свободи, сексуальності та взаємин, про які не говорять на загал. "БДСМ" – це своєрідна спроба розібратися у складних почуттях та бажаннях. Це як малювати стрілки під очима, випивати каву до кінця, відчувати, як серце лоскоче вже за опівдні. Це не про прості зустрічі, а про відчуття величезного енергетичного напруження.” – розповідає TUMAZAR.

“БДСМ” – це маніфест відкритості, відваги та спроби зрозуміти себе та інших через відносини, які виходять за рамки звичайного. 

"Не знаю, чи ти була чемна" – зізнання героя в тому, що ці відносини не про правду чи брехню, а про щось більше, ніж слова. Це про відчуття, яке закипає, мов отрута, і розкриває любов у її найекстремальніших проявах.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист