PORSCHE ЦЕНТРАЛЬНА ТА СХІДНА ЄВРОПА: МАЙКЛ МЮЛЛЕР ЗМІНЮЄ МАРКУСА ЕККЕРМАНА

У підрозділі Porsche Центральна та Східна Європа відбулися зміни в організаційній структурі: Майкл Мюллер (46), який раніше займав посаду регіонального директора Porsche Західна Європа у компанії Porsche AG, перейде на посаду керуючого директора Центрального та Східноєвропейського підрозділу компанії Porsche з центром у Празі (Чехія) з 1 жовтня 2018 року. Майкл Мюллер займе посаду Маркуса Еккермана (50), який з липня 208 року є керуючим директором Porsche Великобританія.

«Мені дуже приємно, що ми можемо покласти відповідальність за Центральну та Східну Європу та її ринки на такого досвідченого менеджера як Майкл Мюллер», - каже Детлев фон Плетен, член виконавчої ради, відповідальний за маркетинг та продажі у Porsche AG. Найбільшими самостійними ринками регіону є Польща та Туреччина. Регіон продажів складається з 26 країн, до яких входить Україна. 

З 2006 по 2014 роки Майкл Мюллер працював у компанії Porsche, займаючи посади директора клієнтського центру, директора по логістиці нових автомобілів та директора по зв'язкам з клієнтами, регіонального директора ринків, що розвиваються, зокрема ринків Середнього Сходу, Африки та Латинської Америки. З 2014 по 2017 роки він був виконавчим директором Porsche і VW у Volkswagen Group Саудівська Аравія. Він повернувся до головного офіс Porsche у місті Цуффенгаузен як керівник регіону продажів у Західній Європі.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист