ПІД КИЄВОМ МОЖЕ З'ЯВИТИСЯ ПАМ'ЯТНИК КУЗЬМІ ВАРТІСТЮ У 30 ТИСЯЧ ДОЛАРІВ

Скульптуру планують відкрити 2019 року у день народження музиканта, 17 серпня. На межі двох сіл Софіївська Борщагівка та Святопетрівське, що під Києвом, може з’явитися пам’ятник Кузьмі "Скрябіну",  Про роботу над виготовленням скульптури на своїй сторінці у Facebook повідомив підприємець і депутат Києво-Святошинської райради Олександр Тигов, який власне її і замовив.

Як стало відомо, бронзова скульптура, вартість якої оцінюють у 30 тисяч доларів, буде встановлена у заміському житловому комплексі на холмі.

Автор роботи – франківський скульптор Борис Данилюк. Над скульптурою працює сьомий місяць. Нинішній варіант - це вже другий образ Андрія Кузьменка, змінений. 

Ініціатор встановлення монумента - Олександр Тигов запевнив, що остаточний вигляд пам'ятника узгодять з родиною Андрія Кузьменка. А сама скульптура Скрябіну - це своєрідна подяка співакові.  

Пам'ятник "Скрябіну" у передмісті Києва планують відкрити 17 серпня 2019 – у день народження Андрія. Це буде вже другий пам’ятник артисту. Перший встановили у Луцьку восени 2015-го. Через 5 місяців його демонтували – на прохання матері через несхожість з музикантом. І вже за пів року встановили повністю новий. 

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист