КУДИ ПІТИ В КИЄВІ НА ВИХІДНИХ 23-24 ЛЮТОГО

У це складно повірити, але кінець цієї зими все ж прийшов. Зустрічаємося в останні вихідні лютого, щоб весело провести час і взяти максимум від зимової прохолоди. Де —  читайте в нашій добірці.

Зимова країна на ВДНГ
Коли: до 10 березня
Де: ВДНГ, проспект Академіка Глушкова, 1
Вартість: 35 — 290 грн /  купить билет

Останні дні роботи Зимової країни на ВДНГ не повинні минути марно. Ковзанка на відкритому повітрі, душевний ярмарок, атракціони і розваги для дітей і дорослих, можливість погуляти серед крижаних скульптур і потрапити в країну роботів. Обирайте локацію, яка вам більше до душі, і проводжайте зиму весело.

 

Чарівний подих Італії
Коли: 23 лютого, 18:00
Де: Кірха Святої Катерини, вулиця Лютеранська, 22
Вартість: 350 — 400 грн / купити квиток

Кожен киянин так чи інакше проходив повз Кірхи, але далеко не всі бували всередині. 23 лютого вам надасться такий шанс. Концерт Чарівний подих Італії — це кращі композиції великих Вівальді і Чайковського у виконанні Київського камерного оркестру. У стінах Кірхи класика зазвучить ще більш масштабно. Приходьте і переконайтеся в цьому самостійно.

 

Національний відбір на Євробачення-2019, Фінал
Коли: 23 лютого, 19:00
Де: Будинок культури НТУУ КПІ, проспект Перемоги, 37
Вартість: 390 грн / купити квиток

Шість талановитих музикантів зійдуться на одній сцені, щоб вибороти можливість представляти Україну на Євробаченні 2019. А за кого ви вболіваєте? Ексцентричні YUKO, яскрава Maruv, талановиті Brunettes Shoot Blondes, запальні Freedom-jazz, загадкові Kazka або ніжні Anna Maria?

 

Фестиваль Гігантських Китайських ліхтарів
Коли: 24 лютого, 17:00
Де: Співоче поле, вулиця Лаврська, 52
Вартість: 120 — 200 грн / купити квиток

Фестиваль Гігантських Китайських ліхтарів — це яскраві інсталяції, атмосфера свята і східний колорит. 40-метровий дракон, сяючі панди, китайські воїни — все це і багато іншого чекає вас до 31 березня на Співочому полі. Приходьте вивчати іншу культуру і робити круті фото.

 

Ліга сміху 2019. Перший етап
Коли: 24 лютого, 19:00
Де: Міжнародний центр культури і мистецтв, Алея Героїв Небесної Сотні, 1
Вартість: 290 — 1150 грн / купити квиток

Перший етап головного гумористичного батла країни відбудеться вже 24 лютого. Кращі команди України і найближчих до неї країн боротимуться за кубок Ліги. У головних ролях — не тільки молоді гумористи, а й зоряні судді. А чи відбудуться зміни в звичному складі журі та ведучих дізнаємося вже зовсім скоро.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист