Які речі в оселі не потрібно показувати гостям, щоб від вас не відвернулася удача

Коли наступного разу до вас прийдуть гості, тримайте від них ці речі подалі, якщо не хочете створити собі серйозні проблеми.

Щоразу, як приходять гості, хочеться розважати їх не тільки розмова і застіллям, тому ми намагаємося показати їм щось цікаве. Однак згідно народних прикмет, не все можна виставляти напоказ. Адже навіть у друзів може промайнути заздрість. Хтось взагалі приходить з недобрими намірами. А деякі речі мають здатність накопичувати негативну енергію, яка потім завдає шкоди їхнім власникам.

Тож про які речі йдеться?  

Старі фотографії. Приємно інколи погортати фотоальбом і поринути в спогади. Але краще це робити без сторонніх людей. Якщо світлину візьме до рук хтось із негативною енергією, ця енергія може на ній залишитися. І руйнуватиме здоров’я або життя того, хто зображений на фото.

Прикраси. Вони завжди – предмет заздрощів. А заздрість – вкрай негативна емоція, схожа на стихійне лихо. Враховуючи те, що прикраси ми носимо на тілі, вони повинні випромінювати позитивну енергію, яка нас захищає, а не навпаки.

Гроші й банківські карти. Важко уявити, що комусь захочеться похизуватися своїми накопиченнями, але всяке може статися. Перш, ніж вразити когось, згадайте про те, що гроші люблять затишні місця – тоді вони примножуються. Якщо виставляти їх напоказ (навіть у гаманці), не триматимуться купи.

Талісмани. Обереги – ваш потужний захист від негативної енергії. Що б це не було – улюблена кофтина, прикраса, щаслива банкнота – не показуйте стороннім. Злість, заздрість можуть позбавити їх сили, зруйнувати цей захисний бар’єр. Про те, що вони не «працюють», ви дізнаєтесь тільки коли зіткнетесь із неприємностями і проблемами.

Квіти. Вони дуже чутливі і вловлюють коливання енергії. Саме тому експерти радять навіть розмовляти з ними. І саме тому можуть зів'яти або загинути, якщо потраплять на очі людині з поганими помислами. Звісно, не варто ховати їх перед приходом гостей. Але й акцентувати на них увагу теж не слід.

Вас це може зацікавити: Повний список прикмет про взуття, від яких може залежати ваш добробут, удача та здоровя

Не ігноруйте ці прикмети: вони вказують на неприємності й небезпеку

3 місця в оселі, де в жодному разі не слід вішати дзеркало: це дуже небезпечно

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист