3 місця в оселі, де в жодному разі не слід вішати дзеркало: це дуже небезпечно

Згідно з фен-шуєм, дзеркало вважається одним з найнебезпечніших предметів в оселі. Тому є місця, де його категорично неможна вішати.

Чому дзеркало вважається небезпечним? Тому що воно акумулює в собі негативну енергію. А ще його вважають «дверцятами» в потойбічний світ, з якого може прийти невідомо що. Саме тому є місця в оселі, де воно дуже небажане.

У спальній кімнаті

У принципі, воно може бути й у спальні – якщо знаходиться з внутрішнього боку дверцят шафи. Головне, щоб у дзеркалі не відображалося ліжко. Для пари це загрожує складними стосунками і відсутністю гармонії. А загалом – неспокійним сном: вважається, що вночі за людьми спостерігатимуть потойбічні сили.

На кухні

Особливо небезпечним місцем вважається розміщення дзеркала навпроти плити: воно забиратиме всі сили господині. Також вважається, що в такому разі вона буде завжди заклопотаною. У крайньому випадку, вважають експерти з фен-шуй, можна розмістити дзеркало таким чином, щоб у ньому відображався обідній стіл. Це повинно збільшувати достаток родини та зберігати гармонію.

Навпроти вхідних дверей та вікон

Це може спровокувати відтік позитивної енергії з дому, а отже про щастя, гармонію та добробут в родині годі й думати. З іншого боку, у передпокої обов’язково повинне бути дзеркало. Не тільки для того, щоб критично окинути себе поглядом перед виходом з дому – воно візуально розширює простір. Зазвичай передпокої не дуже великого розміру, а в тісному помешканні, за фен-шуй, всі людські ресурси пригнічуються.

На що ще слід звернути увагу

● Не слід дзеркала розташовувати напроти. Так, це візуально дуже розширює простір. Але заодно створює тунель, через який в оселю може потрапити темна сила і провокувати розлад у сім’ї та всілякі негаразди.

● Дзеркала потрібно часто протирати – разом з пилом ви позбудетеся негативної енергії, яку воно накопичує.

● В «поле зору» дзеркала повинно потрапляти щось красиве, позитивне й цінне – воно відбиватиметься від дзеркальної поверхні і множитиметься. Це можуть бути картини, книги, квіти, антикварні речі. Якщо, наприклад, навпроти поставити грошове дерево, фінансові потоки не примусять себе довго чекати.

Раніше ми розповідали, в який бік не можна спати головою

А також від яких речей у дизайні інтерєру краще відмовитися, щоб полегшити прибирання

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист