ЄГОР КРУТОГОЛОВ РОЗЧУЛИВ ФОТОГРАФІЄЮ З МОЛОДШИМ СИНОМ

Художній керівник «Дизель Студіо» Єгор Крутоголов поділився з підписниками милими фото з молодшим сином Максом з прогулянки у національному парку Межигір'я.

«Погуляли с Максёней по МежЕгорью. Спасибо создателю за то, что моя жена - классный фотограф!» - написав на своїй сторінці актор.

 - Я вже говорив, що якщо Межигір'я розглядати не як володіння однієї людини, а як національний парк, це прекрасне місце, у якого, щоправда, немає нормальної парковки, - додав Єгор.

Сім'я Крутоголових часто відвідує саме цей парк, але вперше на території побачили стадо оленів:

- Зустріли ціле стадо - 10-20 оленів. Ми були здивовані, особливо Максик не розумів, що це взагалі за істота, де у нього батарейки та чому звук не вмикається.

Крім сімейної фотосесії від дружини-фотографа, актор ще й встиг пограти у гольф.

- У парку я зустрів знайомого гольфіста і він мене потягнув грати. Мені сказали, що за 10 ударів треба дійти до лунки, я дійшов за 6. Потім сказали, що я - молодець, і запросили займатися по вівторках і четвергах (сміється). Взагалі, прекрасний спорт, в якому офіційно дозволено пити віскі під час матчу. Де ще таке зустрінеш? В автоспорті подібне дуже складно робити, деякі намагалися, але не доїжджали до другого повороту (сміється).

Зараз Єгор з командою «Дизель Шоу» готується до святкування свого 6-річчя у Палаці «Україна» 17 і 18 червня, де гумористи планують дивувати глядачів абсолютно новою унікальною програмою.

 Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com і в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» у соціальних мережах.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист