Як запакувати новорічні подарунки будь-яких форм та розмірів (ВІДЕО)

Ви вже придивилися подарунки під ялинку? А може, вже й купили? Залишилося їх запакувати – красиво й бажано недорого. Показуємо, як це можна зробити, навіть якщо ваш презент нестандартної форми.

Насправді дарувати подарунки – це свого роду мистецтво. Звісно, важливо, що саме ви даруєте. Але не менше значення має те, як ви це робите – як виглядає ваш презент. Момент, коли людина намагається вгадати, що ж там за сюрприз, багато чого вартий.

Купити коробку в магазині зараз не проблема – якого хочеш кольору і розміру. Проте ціни на них демократичними не назвеш. Дешевше загорнути презент у пакувальний папір – з допомогою професіонала (теж за пристойні гроші), або власноруч – тут витратитись потрібно тільки на матеріали.

З прямокутними подарунками – книгою, коробкою Lego – впоратися нескладно. А як запакувати речі нестандартної форми – скажімо, м’яку іграшку? Крем для рук чи світшот? Це вже задача з зірочкою. Але її теж можна розв’язати.

Підготуйте пакувальний папір, ножиці, звичайний скотч і двосторонній, шпагат та  стрічки для декорування. І повторюйте за умільцями з YouTube.

А ось так можна оригінально запакувати прямокутні подарунки.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист