Як вибрати саундбар для домашніх вечірок: 5 критеріїв

Хто сказав, що гучні вечірки вдало проходять тільки в нічних клубах? А як же домашні тусовки з чудовою компанією і якісною музикою? Влаштовувати такі цілком реально, якщо вдома є потужний саундбар. Щоб обрати його, не потрібно бути експертом. Достатньо проаналізувати головні особливості, які безпосередньо впливають на якість роботи.

Виробник
На ринку представлена величезна кількість моделей від різних виробників. Одні відомі, про інших поки що мало хто чув.  Краще надавати перевагу розробкам іменитих брендів з позитивною репутацією. Вони роблять усе можливе, щоб підтримувати бездоганний імідж. Відповідно, якість розробок нарікань не викликає.

Чудовий варіант для домашнього використання — саундбар JBL, Sonos, Yamaha або Sennheiser. 

Призначення та особливості встановлення
За призначенням саундбари ділять на декілька категорій. Найпопулярніші серед них такі:

• мультирум,

• дизайнерські, 

• для вечірок.

Для домашніх тусовок найкраще підходять перші і останні. А дизайнерські оптимальну «вписуються» у домашні кінотеатри.

Встановлювати саундбари можна на стіл або на підлогу, також є вбудовані моделі. Для всіх різновидів характерна ергономічність. Підлогові і вбудовані пристрої використовувати найбезпечніше — випадкові падіння для них не страшні.

Потужність
Звичайно, краще оцінювати потужність наживо, але іноді (наприклад, за умови придбання в режимі онлайн) зробити це неможливо. У такому випадку доведеться звертати увагу на цифрове значення.  

Оптимальний рівень потужності для домашнього саундбара стартує від 100-200 Вт. Його вистачає, щоб здивувати гостей якісною та гучною музикою різних жанрів.

Спосіб під’єднання до джерела музики
Підключати саундбари можна через фізичні порти або бездротові інтерфейси. Краще обирати моделі з комбінованим підключенням. Їх можна використовувати навіть якщо вбудовані акумулятори не заряджені. 

Дистанційне і голосове керування
Оптимальне рішення для веселого відпочинку — саундбар, який підтримує керування голосом або за допомогою пульта ДУ. Ці функції дозволяють зайвий раз не відволікатися на налаштування акустики та допомагають підтримувати «вайб» вечірки.

Якщо у компанії є любителі караоке, доцільно придбати модель з мікрофоном. Немає часу складати плейлисти? Виручить саундбар з підтримкою FM-радіо.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист