«Я СПРОБУВАВ СКОПІЮВАТИ МОЮ БАБУСЮ»: ЄВГЕН СМОРІГІН РОЗКРИВ СЕКРЕТ ПОЯВИ СВОЇХ ЛЕГЕНДАРНИХ БАБУСЬ

Робочий понеділок може зігріти лише новина про те, що ввечері на вас вже чекають нові серії «Папаньок»! І сьогодні у нашій історії з'явиться новий, несподіваний персонаж – бабуся Ані! Її зіграє Євген Сморігін, якого можна вже по праву назвати «заслуженою бабусею країни»! Навіщо таке перетворення? Відповідь на це запитання ви дізнаєтеся самі. А ось те, як актор створював ці образи, за ким підглядав і хто був прототипом для першої ролі - ви дізнаєтеся просто зараз!

Так, Євгена Сморігіна можна сміливо назвати «заслуженою бабусею країни». Адже вперше він вийшов на сцену у цьому образі 18 років тому!

- Мій перший вихід в образі бабусі стався у команді КВК «ЧП». Ми робили номер «Пікова Дама». Це було 2004 року. З того часу так все й пішло-поїхало, – згадує Євген Сморігін.

   

 

А для того, щоб втілити на сцені ту саму першу бабцю, Женя придивлявся до літніх жінок у реальному житті. І насамперед – до своєї рідної бабусі.

- На першому виході я скопіював мою бабусю по лінії батька. Вона жила у Литві, була така весела, добра, азартна, завжди розповідала анекдоти. Ось із неї я і скопіював цей образ, - розкриває майже сімейний секрет актор.

Цікаво, що ця доброта збереглася у всіх «бабусиних образах» Сморігіна. Хоч би якою була тема того чи іншого номера.

- Бо це бабусі. Вони люблять онуків. Часом сваряться на уряд та міністрів, маленьку пенсію та інші проблеми. Але вони люблять життя, люблять своїх рідних. Тому всі мої бабусі добрі, – пояснює це Женя.

І всі бабусі різні. Навіть із огляду на грим. До речі, зовні перевтілюватися на літніх жінок Жені допомагає художниця-гример Ірина Бєліна.

- Ми з нею опрацьовуємо кожен образ, за що їй окремо дякую. Якщо бабуся у номері сердита, то і зачіска у неї має бути строга. Якщо добра – зачіска така з кучерями. Важливий кожен нюанс, навіть кількість зморшок, - підкреслює актор. – От якщо треба намалювати зморшки, я хмурю чоло, щоб Ірі було легше. Примружую очі і таке інше – у нас вже своя схема розроблена. Раніше витрачалося десь близько години на створення образу, а зараз бабуся може бути готова за 20 хвилин.

Женя зізнається, що йому дуже подобається образ бабусі. Люблять його й у сім'ї Сморігіних.

- Мій син Льошка колись сказав: класний у мене тато – і дідусь, і бабуся, – згадав актор.

Цікаво, як відреагують рідні Євгена Малишева на його образ бабусі – обов'язково дивіться сьогодні о 20:15 на каналі СТБ та нашому ютуб-каналі прем'єрні серії «Папаньок».

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com та в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» у соціальних мережах.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист