«Я НАВЧИЛАСЯ ЛЮБИТИ»: ВІКТОРІЯ БУЛИТКО ПОДІЛИЛАСЯ ОСОБИСТОЮ ІСТОРІЄЮ У НОВІЙ ПІСНІ

«Я навчу тебе дихати», - обіцяє Вікторія Булітко у своїй новій пісні. Сьогодні вона поділилася в особистому блозі Instagram уривком з авторської композиції та освідчилася у коханні… осені. Яка історія актриси «Дизель Студіо» захована у цих рядках – читайте далі.

Вікторія Булітко відверто зізналася: раніше не любила осінь. Її фаворитами завжди були весна та літо. А все тому, що Віка дуже не любить мерзнути.

- Завжди думала: ну чому Пушкін так любив цю неприємну осінь? За що? А якщо уявити одяг того часу – без пуховиків, карети – без клімат-контролю, то взагалі не уявляю, як вони жили, писали, любили, творили, – розмірковує у своєму блозі актриса.

Але сьогодні все змінилося. Ця осінь спонукала Віку подивитися на неї іншими очима та навіть полюбити.

- Зараз, спостерігаючи розмаїття фарб, не розумію, як я стільки часу не помічала, не відчувала всю красу та глибину цього золото-багряного часу. Осінь, люблю тебе! – зізналася Вікторія Булітко.

До того ж осінь надихнула талановиту актрису й на нову пісню. Сьогодні вона презентувала уривок, який починається зі слів «Давай я научу тебя дышать». За кілька годин лірична композиція завоювала серця сотень підписників, а дехто вже запитує: «Коли чекати повної версії?»

- Музика для мене це щось дуже особисте… Як моє особисте життя. Не знаю, коли настане той момент, щоб я змогла бути... НАЗОВНІ, - прокоментувала Віка.

Нагадаємо, актриса дуже давно пише авторські пісні. Деякі з них (переважно комедійного жанру на життєві теми), вона викладає на своїй сторінці в Instagram. Віка була засновницею гурту «Булітка». Пише пісні для телевізійних проектів.

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com та в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» у соціальних мережах.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист