Wayveby – Що Всередині?

Wayveby – поп-проект 24-річного дніпропетровця Микити Шапошника. Його музика – брейкбіт із життя дорослого підлітка, який вперше потрапляє у світ дорослих та стикається з першими почуттями кохання, взаємності та невзаємності. Він намагається зрозуміти, як влаштований світ і як грати за його правилами.

“Нікнейм Wayveby виник шляхом синтезу кількох слів: "wayvy" та "vibe". У момент коли я вирішив серйозно займатись музикою, на піку популярності був саундклауд-  реп,і звісно ж я був фанатом жанру. Саме ці два слова я постійно чув у текстах виконавців, меланхолічні і плавні мелодії мене наче відправляли у невагомість та безтурботність. Хоча й на разі я не створюю навіть приблизно схожу музику, підсвідомо я намагаюсь кожною піснею передати той самий вайб, що був характерний вище названому жанру”, - ділиться Микита.

Дебютний ЕР «Що Всередині?» – це 4 треки про постпідлітковий інфантилізм. В релізі Микита розповідає свої історії розставання, закоханості та вечірок, а фоном звучать ламані біти. Кожен трек – це опис поточного моменту та уривчасті думки Микити.

Трек «Чокер» – поп-панк історія сумного хлопця, який після розриву з дівчиною псує всі вечірки своїм неусміхненим обличчям. Суміш поп-лірики та звуків електрогітар, духу поп-панку та чуттєвого вокалу. Трек «Поверхи» – це бріт-поп с баладним настроєм про політ від кохання. «Вісім життів» – лірична історія про пошук єдиного кохання, заради якого юний романтик витратив 8 життів. «Через тебе» –це синтез чутливої гітарної поп-лірики та речитативу. Це історія про кохання, що пробуджує від сну, від депресії, вона робить тебе великим і відправляє у космос. Цей трек – роздуми про кохання дівчини, яка заставляє жити і дарує радість життя.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист