Відомий український бізнесмен створив ремікс на NAVKA

Відомий український бізнесмен Роман Пелех, власник бренду Kontapel, надихнувся творчістю NAVKA та створив яскравий та ексцентричний ремікс на головний трек альбому співачки - «Я Фея».

«Я обожнюю, коли моя творчість надихає інших людей. На кожний мій трек, молоді та популярні діджеї активно створюють ремікси, я завжди підтримую їх підтримую. Ремікс від Романа Пелеха вийшов абсолютно неочікуваним та дуже неординарним» - коментує NAVKA.

Команда співачки, в свою чергу, створила новий кліп (ремейк) спеціально під ремікс Романа. Соціальний підтекст залишився незмінним і у відео, і у пісні, але динаміка та яскраві деталі ідеально відображені у новому кліпі. 

«Наші прем’єри – це безмовно про спонтанність та творчість, але не без найкращих спеціалістів поруч. Ми вирішили створити нове відео за декілька днів до офіційної прем’єри реміксу. Я дуже вдячна талановитому колористу Дмитру Лук’яненко, який так легко та з особливою професійністю погодився на цю авантюру» - коментує NAVKA.

Нагадуємо, NAVKA знову б’є рекорди. Співачка відзняла найвисокогірніший кліп України спеціально до виходу нового авторського альбому. Кліп «Я Фея» - це поєднання мальовничих краєвидів разом з важливим соціальним підтекстом.

Головний посил кліпу та синглу – берегти скарби наших предків! «Я Фея» - це справжній маніфест збереженню природи. Кліп неодмінно перенесе вас у Карпати та допоможе відчути неймовірний вайб та атмосферу. NAVKA, як справжня Фея, переносить кожного у момент «тут і зараз» і закликає задуматись та зупинити знищення краси навколо нас.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист