Відомий норвежський екстремал Кен Сторнс встановив рекорд, стрибнувши у воду зі скелі з висоти 40 метрів

 

«Безстрашний вікінг», «найбожевільніший сучасний вікінг у світі» - так називають Кена Сторнса на батьківщині. І для цього є привід – цей чоловік робить те, на що більше ніхто не може наважитися.

Справжні вікінги, судячи з відео Кена, існують. Навіть у себе на батьківщині, в Норвегії, де суворі міцні чоловіки – не рідкість, Сторнса вважають героїчною особистістю.

У минулому він – військовий. Але кинувши армійську службу, підтримує фізичну форму й веде активний спосіб життя. Навіть дуже активний! Кен займається спортом і всіляко випробовує свою силу волі і удачу. Це видно з його відео, які викладає в соцмережі: чоловік то стоїть на руках на краю обриву, то стрибає з 10-метрової вишки в сніг або зі скелі в декілька десятків метрів – у крижану річку.

Саме стрибки у воду – основне захоплення Сторнса. Він постійно ставить нові рекорди, змагаючись з собою – більше на таке ніхто не наважується.

Днями він знову побив світовий рекорд (звісно, свій власний), стрибнувши у воду зі скелі з висоти 40,5 метра.

 

Шанувальники сучасного вікінга не на жарт злякалися, коли побачили цей ролик у соцмережах. Думки читачів стосовно екстремального вчинку розділилися – хтось писав «ти крутий, бро!», а хтось «це просто божевілля – для чого так ризикувати».

Але Сторнса ніщо не зупиняє. Згодом, можливо, він піде на новий рекорд.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист