В УКРАЇНІ ПІДНІМУТЬ ПЛАТУ ЗА ПАРКУВАННЯ

Фото: UBR.ua

У центрі Києва піднімуть плату за паркування транспорту до 50 гривень за годину.

Про це повідомив начальник управління (інспекції) з паркування Київської міськдержадміністрації Дмитро Рахматуллін, передає Корреспондент.net.

Він зазначив, що востаннє тарифи змінювалися в 2016 році.

"По-перше, в планах влади збільшити вартість паркування. Зауважу, що востаннє тарифи змінювалися в 2016 році. Найближчим часом тариф за паркування планується збільшити в центральній частині міста суттєво - як мінімум, до 50 гривень за годину. Крім цього, необхідно збільшити штрафи", - написав представник КМДА.

Це має стати мотивацією для водіїв шукати місця на парковках, або залишати авто недалеко від метро і пересуватися по місту на громадському транспорті.

Рахматуллін також не вважає за потрібне збільшувати в столиці кількість паркомісць, попри зростання автомобілізації за минулий рік на 15%.

"Сьогодні, щоб вирішити проблему з хаотичним паркуванням, не потрібно збільшувати кількість паркомісць... Скільки ми не будуватимемо паркінгів, ситуація буде тільки погіршуватися, адже авто в рази більше. А місто не розраховане на таку автомобілізацію. До того ж, не забувайте, що місто - перш за все, для городян, а не одних машин. Тому потрібно піти іншим шляхом", - зазначив чиновник.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист