В столиці відбувся день дитячої моди: ексклюзивний показ дитячої колекції від Andre Tan Easy та ін., дітей підтримали Маша Кондратенко, Поліна Дашкова, Дядя Жора та Skylerr.

12 листопада в резиденції відпочинку Osocor Residence відбувся день дитячої моди NOVA BRAVE FASHION DAY. Організатори свята — журнал NOVA kids та його постійні партнери. Ведучі Слава Дьомін та Марія Пацкань.

Україна — країна вільних та неймовірно талановитих людей. У цей важкий для нас час ми маємо підтримувати один одного, українську культуру та українські бренди, які продовжують працювати заради нашої економіки. Також особливої уваги та турботи зараз потребують діти, тому ми намагаємося максимально захищати їх від жорстокої реальності й хоч іноді дарувати маленькі свята.

У модному показі взяли участь понад шістдесят дітей-моделей, які продемонстрували стильний одяг від українських брендів G-Star Kids, By Vel, Gufo Kids, Lady Anastasia, By Malvinaart, Anna Yudaeva Couture. Ексклюзивну колекцію Andre Tan Easy презентував бренд ANDRE TAN.

Гостей заходу потішили своїми вокальними перфомансами Софія Єгорова, Маша Кондратенко, Поліна Дашкова, Аліса Заковоротна, Skylerr, Дядя Жора.

На локації працювала чарівна фотомайстерня, де кожен міг зробити та одразу отримати фото на згадку про свято, а також скласти карту України з власних знімків. Фотографували моделей та гостей заходу Юрій Балан, Олег Дугін та Вікторія Міхновецька.

Також у рамках NOVA BRAVE FASHION DAY було презентовано виставку казкових фоторобіт проєкту «Нація»: українські автентичні вбрання кінця XIX — середини XX століття. Керівник проєкту — Ксенія Малюкова. Фото — Тетяна Гурковська.

Наприкінці вечора відбулася урочиста церемонія нагородження дітей дипломами щодо участі в модному показі. Усі дітки також отримали подарунки.

Партнери NOVA BRAVE FASHION DAY: сімейний ресторан «Село і люди», ювелірний дім ZARINA, вітаміни для дорослих та дітей Doppelherz, магазин дитячих колготок та шкарпеток Divoni, телеканал Fashion TV UA, компанія «Авто-Актив» (офіційний дилер INFINITI в Україні), український торговий майданчик для комфортного онлайн-шопінгу UA-NOVA.

«Дякуємо всім, хто долучився до організації дитячого заходу та завітав до нього! Від усього серця подяка відважним українським воїнам, завдяки яким ми маємо можливість збиратися на такі затишні свята. Головне свято — обов’язково попереду! Слава Україні!» - коментує організатор Оксана Суровіцька

 

 

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист