Увага! Шановні радіослухачі!

Команда Радіо П’ятниця вирішила тимчасово змінити концепцію мовлення і назву. 

Українські пісні, пісні наших західних партнерів, висвітлення подій, корисні рекомендації під час війни, актуальний стан на дорогах та сповіщення населення під час небезпечних ситуацій — це Радіо Українських Доріг. Долучайтесь!

Слухачам:

Ми сподіваємось, що ви із розумінням поставитесь до тимчасової зміни концепції. Розважальний формат повернеться у день нашої Перемоги! Ми вдячні вам за вашу відданість і будемо намагатись залишатись цікавою радіостанцією! Шукайте нас на ФМ просторі свого міста! 

Партнерам:

Друзі, економіка має працювати! Ви маєте працювати, КРАЇНА має жити — так ми наблизимо Перемогу! 

Як ніхто ми відчуваємо проблеми у бізнесі — рекламний ринок зник! Але ми віримо у вас! Віримо у ваш бізнес! 

Наша компанія та інвестори вирішили не переходити на спрощену систему оподаткування. Гроші, що були підготовлені для розвитку направлені на сплату податків у повному обсязі, а також на підтримку і збереження команди. Чи надовго вистачить нашого фонду? Риторичне питання! Тому ми закликаємо рекламодавців повернутись. Разом ми зможемо більше.

Якщо вам потрібна анонсування, реклама, PR — найбільша мережева радіостанція до ваших послуг! Про спеціальні умови ми навіть не будемо згадувати — пишіть, а Ми допоможемо. 

Наш обов’язок підтримувати один одного! 

Слава Україні! Слава ЗСУ! Все буде Україна!

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист