Унікальний шанс! У Києві виступлять зірки легендарного Cirque du Soleil та інші всесвітньо відомі циркові артисти

Унікальний шанс! У Києві виступлять зірки легендарного Cirque du Soleil та інші всесвітньо відомі циркові артисти

Щоп’ятниці о 20:00 у концертно-розважальному комплексі Bakkara – театрально-цирковий перфоманс WISH RIVER за участі зірок легендарного Cirque du Soleil та інших циркових та естрадних артистів світового рівня. Детальніше про новий для України формат шоу та сюрпризи, які чекають на глядачів, – далі в матеріалі.

DINNER-шоу WISH RIVER – унікальний мікс фізичного театру, високого циркового мистецтва, перформансу від віртуозного музиканта Василя Попадюка і його гурту PapaDuke, сміливої хореографії, іскрометної комедії і приголомшливої магії у супроводі футуристичної графіки, піротехнічних і світлових спецефектів. Професійні акробати, еквілібристи, жонглери та повітряні гімнасти залучають глядача в захоплюючий світ ілюзій.

Автори та режисери нової постановки, керівники Art Vision Production, зірки Cirque du Soleil Aurelia Cats і Viktor Kee реалізували амбітні надзавдання у проекті DINNER-шоу WISH RIVER. Це новий театрально-цирковий формат, який дає глядачам можливість розчинитися у фантастичному світі, стати учасниками незабутньої пригоди.

За творчим задумом авторів, маестро Маг запрошує на вечірку групу артистів. З ними –  чарівна дівчина, яка, відкинувши одномоментні розваги, прагне до піднесеного ідеалу. Вона шукає кохання і справжнє покликання. Мудрий Маестро читає у очах таємничої незнайомки бажання досягти досконалості та вирішує втілити його в життя. Силою магії він переносить глядачів у світ мистецтва та гармонії. Чарівник проводить головну героїню казковим лабіринтом музики й танцю, польоту й магії, допомагаючи їй із головою зануритися у нову реальність і знайти в ній себе.

Залишитися байдужим до подій на сцені та навколо – неможливо! Глядача огорнуть прекрасні мелодії, спеціально створені французьким композитором Remy Bailet. Його музика залучає у казковий світ, зачаровуючи кожним рухом у цьому спектаклі почуттів.

На сцені DINNER-шоу WISH RIVER – кращі артисти світових циркових арен. Серед них: володар Гран-прі найбільших фестивалів цирку та магії, маестро Євген Воронін, переможець циркового фестивалю у Монте-Карло та Парижі, фіналіст America's Got Talent Viktor Kee, зірка Cirque du Soleil Андрій Бондаренко, фіналістка світових талант-шоу Руслана Крутас і багато інші. Музичні зірки свята: український скрипаль-віртуоз зі світовим ім'ям Василь Попадюк і його музичний гурт PapaDuke. Талантом цього музиканта захоплюються перші особи передових держав, дипломати, бізнесмени, члени королівських сімей.

WISH RIVER – неповторний симбіоз високого циркового мистецтва, тонкої драматургії, блискучої хореографії, дивовижної музики та яскравих емоцій! Не проґав шанс побачити театрально-циркове шоу світового рівня – щоп’ятниці на сцені Bakkara River Party 2021!

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист