УКРАЇНЕЦЬ СЕРГІЙ КІНАЛЬ СТАВ ВІЦЕ-ЧЕМПІОНОМ ЄВРОПИ IBJJF З БРАЗИЛЬСЬКОГО ДЖИУ-ДЖИТСУ

Пурпуровий пояс Сергій Кіналь став першим в історії України, хто здобув срібло на чемпіонаті Європи цієї престижної федерації. 

14 лютого в Римі стартували змагання найбільшої ліги IBJJF, на які чекали представники бразильського джиу-джитсу з усього світу. Після довгої перерви, пов’язаної з пандемією, з 14 по 20 лютого в Італії нарешті відбудеться чемпіонат Європи IBJJF.

16 лютого змагався дивізіон пурпурових поясів, у рамках якого виступив спортсмен із Тернополя, один із найкращих борців української Ліги TMS — Сергій Кіналь. Сергій провів чотири сутички, три з яких завершив достроково, больовими прийомами. У четвертому поєдинку Кіналь поступився ізраїльському спортсмену, посівши друге місце на турнірі IBJJF.

“Безумовно, я був націлений на золоту медаль і наступного разу обов'язково заберу своє. Я задоволений своїм виступом та рівнем, який мені вдалося показати на такому престижному турнірі. Хочу подякувати українському ком'юніті бразильського джиу-джитсу за підтримку, для мене це безцінно".

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист